Saltar apartados
Universitat d'Alacant

Projecte

Comerç electrònic de productes infantils segurs: una visió comú per a pimes, consumidors i autoritats

Referència: E-COM 4 CHILDREN
Finançament: ERASMUS+ 2017 STRATEGIC PARTNERSHIPS
Període: des de 01/10/2017 fins a 31/03/2020
Director: Trujillo Mondéjar, Juan Carlos
Membres: Marco Such, Manuel
http://www.ecom4children.eu
Resumen del projecte:

e-COM 4 CHILDREN és un projecte transnacional, finançiat pel Programa Erasmus+ de la Comisió Europea, que té com a objectiu desenvolupar recursos educatius oberts TIC sobre comerç electrònic de productes infantils segurs, com joguets, mobiliari infantil o articles de puericultura. Aquesta formació serà complementària a altre tipus de formació formal sobre màrqueting digital, i els seus principals destinataris serà el personal de:
 • pimes del sector dels productes infantils
 • organitzacions de consumidors, i
 • autoritats públiques competents en matèria de consum.
Ser capaç de vendre i comprar productes en línia ofereix moltes oportunitats per a empreses i consumidors. Els consumidors es beneficien d'una major varietat de productes a preus competitius i les empreses amb menys recursos poden accedir a més consumidors, del mercat nacional i internacional.

El propòsit final del projecte és millorar les competències clau del personal dels grups objectiu i altres parts interessades perquè puguen beneficiar-se així del Mercat Únic Europeu.

El projecte, liderat per AIJU, està duent-se a terme amb la col·laboració de la Università Politecnica Delle Marche (Itàlia), l'Association for Toy and Play de la República Txeca, la Universitat d'Alacant (Espanya) i l'Associação para a Promoção da Segurança Infantil de Portugal.

PRINCIPALS RESULTATS DEL PROJECTE e-COM 4 CHILDREN

Amb la realització del projecte s'obtendran tres tipus de productes intel·lectuals:
 1. MOOC ADAPTATIU sobre comerç electrònic de productes infantils segurs. Es tracta d'un curs en línia, obert i adaptatiu, en format MOOC (Massive Open Online Course), on l'itinerari de formació s'ajustarà a les característiques dels estudiants individualment i al seu ritme d'aprenentatge.
 2. CÒMIC INTERACTIU per a aprendre a comprar en línia productes infantils, dirigit al personal de las associacions de consumidors per a la seua difusió entre els consumidors finals.
 3. MATERIALS FORMATIUS e-COM 4 CHILDREN, compendi de lliçons en format vídeo, textos, fotografies, activitats, preguntes d'examen, etc. que combinen teoria i pràctica dels aspectes clau del comerç electrònic de productes infantils.
Tots els productes estaran disponibles en anglès, espanyol, italià, txec i portuguès.

Els resultats del projecte estaran a disposició del públic en format digital i de manera gratuïta a través d'Internet, en la web del projecte www.ecom4children.eu i en la plataforma VALOR per a la difusión de resultats de projectes Erasmus+.

Cofinançat per la U.E.

``El recolzament de la Comissió Europea per a l'elaboració d'aquesta publicació no implica l'acceptació dels seus continguts, que es responsabilitat exclusiva dels autors. Per tant, la Comissió no és responsable de l'ús que es puga fer de la informació aquí difosa``.
 • Data d'inici: 01-10-17
 • Duració: 30 mesos
 • Estat: En curs
 • Finançament: Comissió Europea núm expedient: 2017-1-ES01-KA202-038232
 • Convocatòria de finançament: ERASMUS+ 2017 STRATEGIC PARTNERSHIPS
 • Web: www.ecom4children.eu
Consorci: AIJU (Espanya), Università Politecnica Delle Marche (Itàlia), Association for Toy and Play(República Txeca), Universitat d'Alacant (Espanya) i l'Associação para a Promoção da Segurança Infantil (Portugal).

Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics


Universitat d'Alacant, carretera Sant Vicent s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig, Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3772

Segueix-nos en:
[Twitter] [Facebook]